In 2018 werd ik geïnterviewd door The Sunday Times (UK), en ik ga nu een interview doen voor BBC Radio.

Ik had mijn eerste kind in de zomer van 2015 en mijn tweede in de herfst. Ik begon deze blog over mijn nieuwe leven en om te laten zien dat het leven zijn ups en downs heeft. Ik ga ook foto's delen van mijn kinderen, en over de keren dat ik weg was van het kantoor. Op deze manier ben ik in staat om mijn blog up-to-date te houden, terwijl ook gericht op het echte werk. Ik verwacht niet te doen zo veel interviews als ik in het verleden (ik heb niet de intentie van het doen van meer dan een voor de BBC), maar hopelijk zal ik in staat zijn om een aantal van mijn beste foto's met u delen. Ik heb het interview nog niet gedaan, maar ik hoop dat ze een goede zullen zijn, want ik kijk er naar uit. Ik heb veel foto's die ik wil laten zien.

Ik ben geboren in Nederland en in 2010 naar Zuid-Amerika, waar ik twee jaar heb gewoond. Ik heb veel geleerd en hou van het land. Ik woon in Antofagasta, aan de Pacifische kust, met mijn man en twee kinderen.

Er is maar één manier om dit naar buiten te krijgen, dat is om me een persoonlijke mail te sturen! Laat me weten wat uw vraag is, en ik zal mijn best doen om te beantwoorden! Ik heb een heleboel interessante dingen in mijn blog, dus gelieve abonneren of commentaar. Ik was een webdesigner voordat ik naar de universiteit ging en mijn eigen bedrijf begon. Ik heb een paar kleine web design bedrijven over de hele wereld, evenals een aantal consulting werk. Ik blog ook veel, vooral over design, maar ik heb een boek geschreven over digitaal design genaamd " Digital Design: Design is Life ", waar ik graag je reactie op zou zien! Ik ben een schrijver, een internet blogger, en een muzikant.

Toen ik deze blog in 2014 begon, wilde ik mijn frustratie tonen met de nieuwe en meer gecompliceerde e-mailadressen op de markt. Dus, de eerste pagina van deze blog is een foto van de ouderwetse e-mailadres dat we gebruikten in de jaren '80 en '90. In deze tijd, met meer en meer technologie in je mailbox, wilde ik terug naar de basis. Dus heb ik deze blog, die een traditionele blik op e-mailadressen neemt. Het doel is om u eraan te herinneren dat u nog steeds handhaven en gebruik maken van de traditionele formaat met alle voordelen die het gaf je, zonder zorgen te maken over alle technische problemen van moderne e-mailadressen. Ik hou van het uiterlijk van de blog en alle mensen die ik daar heb ontmoet.

Dus, deze blog, en alle andere Blogs, zijn voor uw gemak en gebruik alleen. Dit betekent dat u de enige eigenaar en verantwoordelijkheid voor alle inhoud die u post op deze blog.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat een brievenbus een plaats in je leven heeft en je graag deelt met je vrienden, dus zo ben ik begonnen. Het is niet een reclame site, maar ik weet zeker dat ik veel verkeer naar deze blog te krijgen als ik heb altijd hield van het idee van het delen van wat ik moet delen over mijn leven.

Voor mij zal deze blog een plek voor mij om te bespreken en te bespreken met anderen mijn ervaringen als een nieuwe moeder, als het gaat om een nieuwe baby, als ik op kantoor en als ik weg ben. Ik zou graag uw gedachten over een van deze onderwerpen en ik zal mijn best doen om te delen met u wat ik denk en om te proberen en u te helpen allemaal een idee van hoeveel ik graag een moeder.